Új étlapunk bemutatásként egy felejthetetlen gasztro élményre invitáljuk Önöket. Aktuális borlapunk népszerű tételei valamint Harsányi Levente konyhafőnök és csapatának felejthetetlen fogásai „Római” pincénk varázslatos hangulatával együttesen teszik felejthetetlenné az élményt!
Március 3. 18:00 – Étlapbemutató borvacsora!
Az est házigazdája : Márkus Béla borszakértő
A menüsor:
- Üdvözlőital:
Dubicz – Sauvignon Blanc 2021 - Hideg előétel:
Füstölt-lazac tatár diós gorgonzolakrémmel pirított baguettel
Casa Dei Faveri – Valdobbiene Prosecco Superiore Extra Dry - Leves:
Karottakrémleves wasabis mogyoróval, roppanós baconchipssel
Kislaki -Légli Géza – Irsai Olivér – Zenit 2021 - Meleg előétel:
Padlizsános-cukkínis lecsó óriás sós túrógaluskával
Haraszthy – Pinot Noir Rosé 2021 - Főétel:
Sertés szűzderék jus-vel, édesburgonyával, őrségi tökmagpürével
Gróf Buttler – GB Egri Bikavér 2016 - Desszert:
Márti kézműves máktortája csipkebogyólekvárral, mandulakrémmel
Soltész – Töppedt szőlőből készült Egri Merlot 2018