Új étlapunk bemutatásként egy felejthetetlen gasztro élményre invitáljuk Önöket. Aktuális borlapunk népszerű tételei valamint Harsányi Levente konyhafőnök és csapatának felejthetetlen fogásai „Római” pincénk varázslatos hangulatával együttesen teszik felejthetetlenné az élményt!

Március 3. 18:00 – Étlapbemutató borvacsora!

Az est házigazdája : Márkus Béla borszakértő

Borvacsora menüsor

A menüsor:

  • Üdvözlőital:
    Dubicz – Sauvignon Blanc 2021
  • Hideg előétel:
    Füstölt-lazac tatár diós gorgonzolakrémmel pirított baguettel
    Casa Dei Faveri – Valdobbiene Prosecco Superiore Extra Dry
  • Leves:
    Karottakrémleves wasabis mogyoróval, roppanós baconchipssel
    Kislaki -Légli Géza – Irsai Olivér – Zenit 2021
  • Meleg előétel:
    Padlizsános-cukkínis lecsó óriás sós túrógaluskával
    Haraszthy – Pinot Noir Rosé 2021
  • Főétel:
    Sertés szűzderék jus-vel, édesburgonyával, őrségi tökmagpürével
    Gróf Buttler – GB Egri Bikavér 2016
  • Desszert:
    Márti kézműves máktortája csipkebogyólekvárral, mandulakrémmel
    Soltész – Töppedt szőlőből készült Egri Merlot 2018

A vacsora menüsor ára: 11 990 Ft/fő

Asztalfoglalás: +36 70 504 1000

Várunk szeretettel!