Az est borait a 2022-es Vinagora aranyérmes tételei közül választotta ki az est háziagazda borszakértője. Az ételkölteményeket Harsányi Levente konyhafőnök és csapata varázsolja a tányérokra.
A vacsora éttermünk hangulatos, hűvös ” római ” pincéjében kerül megrendezésre …
Június 16. 18:00 – Forum borvacsora!
A menüsor:
- Amuse bouche
Paulus Gold Generosa Brut - Fenyőmagos-cognacos szárnyas májpástétom aszalt vörösáfonyás hagymalekvárral, pirított vajas kaláccsal
Günzer Tamás Rosé Cuvée - Mentás zöldborsókrémleves, cheddar ropogóssal
Garamvári Sauvignon Blanc Prémium Szelekció - Grillezett vörös tonhal currys wok zöldségekkel, rizstésztával
Geszler MáMór Chardonnay - Mandarin sorbet
- Marha bélszín baconos sült zöldbabbal, három-bors mártással, házi fűszeres steakburgonyával
Thummerer Egri Cabernet Sauvignon Superior - Csokoládé brownie körtés mascarpone krémmel, fehércsokoládéval
Gyulai vilmoskörte pálinka vagy Varga Debrői Hárslevelű Aranymetszés