Az est borait a 2022-es Vinagora aranyérmes tételei közül választotta ki az est háziagazda borszakértője. Az ételkölteményeket Harsányi Levente konyhafőnök és csapata varázsolja a tányérokra.
A vacsora éttermünk hangulatos, hűvös ” római ” pincéjében kerül megrendezésre …

Június 16. 18:00 – Forum borvacsora!

Borvacsora menüsor

A menüsor:

  • Amuse bouche
    Paulus Gold Generosa Brut
  • Fenyőmagos-cognacos szárnyas májpástétom aszalt vörösáfonyás hagymalekvárral, pirított vajas kaláccsal
    Günzer Tamás Rosé Cuvée
  • Mentás zöldborsókrémleves, cheddar ropogóssal
    Garamvári Sauvignon Blanc Prémium Szelekció
  • Grillezett vörös tonhal currys wok zöldségekkel, rizstésztával
    Geszler MáMór Chardonnay
  • Mandarin sorbet
  • Marha bélszín baconos sült zöldbabbal, három-bors mártással, házi fűszeres steakburgonyával
    Thummerer Egri Cabernet Sauvignon Superior
  • Csokoládé brownie körtés mascarpone krémmel, fehércsokoládéval
    Gyulai vilmoskörte pálinka vagy Varga Debrői Hárslevelű Aranymetszés

A vacsora menüsor ára: 14 990 Ft/fő

Asztalfoglalás: +36 70 504 1000

Várunk szeretettel!